07 Apr

Combating Financial Economic Crime

Euroclear Headquarters, Brussels

На 9 септември 2021 г., в централата на Euroclear, Брюксел ще се проведе тазгодишният International Risk Congress на тема „Борба с финансовата икономическа престъпност“. Езикът на конференцията е английски. Няколко интересни международни имена вече потвърдиха своето участие. Събитието ще е физическа среща, в която участва и онлайн аудитория.

Международната, трансгранична финансова и икономическа престъпност преминава като нишка през програмата, с ударение върху международните практики за измама, регулациите на криптовалутите и ролята, която офшорните компании играят в международен план в изпирането на пари. Различни представители на академичните среди ще изнесат презентации, но професионалисти-практици като Оливие Гофард, Глобален Директор Compliance Euroclear, също ще говорят.

Уебсайтът на специализирания конгрес скоро ще излезе на живо с всички подробности за програмата и лекторите. Във всеки случай вече можете да отбележите 9 септември в своя календар. Събитието ще започне в 11.30 часа.

Искате ли да получите повече информация за нашия конгрес? Изпратете имейл на info@riskcongress.be