Събития

01 Oct

SECURITY of DIGITAL PAYMENTS (DIGI PAY) Conference

София, България

АСЕРИ България има честта да ви покани на 3-тата конференция за сигурни дигитални плащания DIGI PAY 2020

За какво е събитието: За достъпни и сигурни онлайн разплащания – картови, онлайн, мобилни, за сигурност на междубанковите плащания, за мониторинг на транзакциите, решения за разпознаване на хакерски атаки и защита на бизнеса от измами за милиони, за електронна идентификация и разпознаване, за защита на личните данни.

За кого е събитието: • За специалисти и финтек компании, които предлагат алтернатива и нови решения за банковия и небанковия сектор; • За fraud/compliance/risk специалисти, експерти по информационна и киберсигурност; • За специалисти по сигурност и защита на данните в банки и небанкови финансови институции; • За представители на администрацията, министерствата и държавните агенции на Република България, имащи отговорности, свързани със сигурността на разплащанията и защитата на данните; • За мениджъри и собственици на компании, които правят онлайн транзакции; търговци; мобилни оператори; • За консултанти, които разработват приложения и нови системи за 3D разпознаване, мониторинг на данните, засичане и предотвратяване на хакерски атаки.

За повече информация:  https://tickets.paysera.com/bg/event/digi-pay-2020

05 Oct

SIBOS 2020 Conference (online)

Boston, USA

С участието на водещите световни експерти в областта на банковото дело, разплащанията, търговията с ценни книжа, FOREX, финансовите технологии и много повече, Sibos е мястото, където се формират и развиват много от най-ярките идеи в бранша.

Темата за тазгодишната конференция e задвижване еволюцията на интелигентните финанси, заедно с три подтеми – създаване на дигитална стойност, отговорни иновации и банкиране за човечеството. Програмата ще включва висококачествени сесии, изследващи как финансовата индустрия може да взема по-добри решения и да управлява по-интелигентни бизнеси, като същевременно оптимизира технологиите и данните. Очаквайте интригуваща и провокираща програма с най-известните световни лектори.

Дигиталната интелигентност и технологичните иновации преформулират бизнес модели, работни практики и стратегии. Вече финасовата общнаст не може да разчита на рудиментарни показатели за успех, като финансово представяне и печалба. Бизнесът трябва да е по-бдителен, бърз и гъвкав, за да се приспособи към нововъзникващите тенденции в индустрията и в обществото като цяло, особено в области като изисквания на клиентите, приоритети на инвеститорите, динамика на веригата на доставките и очаквания на работниците/служителите.

Поради извънредното положение сесиите на SIBOS тази година ще бъдат провеждани онлайн от 5 до 8 октомври – с разнообразно цифрово съдържание. 

Повече информация и регистрация на: https://www.sibos.com/conference/about-conference