Събития

08 Jun

Money20/20 Europe

Amsterdam

Money 20 / 20 е много повече от най-голямото събитие за FinTech индустрията в Европа. На всеки ъгъл се намират уникални възможности за работа в мрежа, световно по стандарт съдържание и най-важните играчи, обединяващи всички, които са някой в световната парична екосистема.

Добре дошли в бъдещето на парите – сега. От най-големите гиганти в света до разрушителите на утрешните бариери, всеки, който е някой в паричната екосистема, е тук за вас, за да се и да се поучите, трансформирайки траекторията на вашия бизнес.

Не е изненада, че най-интересната конферентна програма е пълна с най-големите имена днес и с утрешните пионери, които променят FinTech сектора, както го познаваме. Убедете се сами. Money  20 / 20 е най-доброто място за контакт със света.

Това събитие ще се проведе в Амстердам от 22 – 24 септември 2020 г. За повече информация, посетете

https://europe.money2020.com/

09 Sep

Combating Financial Economic Crime

Euroclear Headquarters, Brussels

На 9 септември 2021 г., в централата на Euroclear, Брюксел ще се проведе тазгодишният International Risk Congress на тема „Борба с финансовата икономическа престъпност“. Езикът на конференцията е английски. Няколко интересни международни имена вече потвърдиха своето участие. Събитието ще е физическа среща, в която участва и онлайн аудитория.

Международната, трансгранична финансова и икономическа престъпност преминава като нишка през програмата, с ударение върху международните практики за измама, регулациите на криптовалутите и ролята, която офшорните компании играят в международен план в изпирането на пари. Различни представители на академичните среди ще изнесат презентации, но професионалисти-практици като Оливие Гофард, Глобален Директор Compliance Euroclear, също ще говорят.

Уебсайтът на специализирания конгрес скоро ще излезе на живо с всички подробности за програмата и лекторите. Във всеки случай вече можете да отбележите 9 септември в своя календар. Събитието ще започне в 11.30 часа.

Искате ли да получите повече информация за нашия конгрес? Изпратете имейл на info@riskcongress.be