05 Oct

SIBOS 2020 Conference (online)

Boston, USA

С участието на водещите световни експерти в областта на банковото дело, разплащанията, търговията с ценни книжа, FOREX, финансовите технологии и много повече, Sibos е мястото, където се формират и развиват много от най-ярките идеи в бранша.

Темата за тазгодишната конференция e задвижване еволюцията на интелигентните финанси, заедно с три подтеми – създаване на дигитална стойност, отговорни иновации и банкиране за човечеството. Програмата ще включва висококачествени сесии, изследващи как финансовата индустрия може да взема по-добри решения и да управлява по-интелигентни бизнеси, като същевременно оптимизира технологиите и данните. Очаквайте интригуваща и провокираща програма с най-известните световни лектори.

Дигиталната интелигентност и технологичните иновации преформулират бизнес модели, работни практики и стратегии. Вече финасовата общнаст не може да разчита на рудиментарни показатели за успех, като финансово представяне и печалба. Бизнесът трябва да е по-бдителен, бърз и гъвкав, за да се приспособи към нововъзникващите тенденции в индустрията и в обществото като цяло, особено в области като изисквания на клиентите, приоритети на инвеститорите, динамика на веригата на доставките и очаквания на работниците/служителите.

Поради извънредното положение сесиите на SIBOS тази година ще бъдат провеждани онлайн от 5 до 8 октомври – с разнообразно цифрово съдържание. 

Повече информация и регистрация на: https://www.sibos.com/conference/about-conference