30 Nov

SARs Webinar

Webinar

Интересувате се от докладване на подозрителни транзакции и как това се случва в Обединеното кралство и Нидерландия? Присъединете се към нашия SARs Webinar: „Когато повече не е достатъчно“ на 30 Ноември  от 11 ч., за да чуете панелистите да дискутират докладите за съмнителни операции, предизвикателствата и техните практически решения.

Специални лектори: Ian Mynot, ръководител на звено за финансово разузнаване в National Crime Agency и Ivich Hoffman, ръководител иновации & дизайн при предотвратяване на финансови престъпления, ABN AMRO. ABM AMRO N.V. е една от петте холандски банки, създали мрежа за споделяне на информация, модели на поведение и червени флагове при наблюдението на транзакциите – Transaction Monitoring Netherlands (TMNL).

Уебинарът не само ще запознае публиката с най-новите развития във финансовото разузнаване, но и ще обясни как петте холандски банки действат заедно в борбата с изпирането на пари. Очаквайте и практически съвети как да бъде подобрено качеството на самите доклади за съмнителни операции и процеса на тяхното създаване.

Регистрирайте се тук.